Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Geriatrik Hematoloji Kongrelerinin 7’incisi 28-29-30 Eylül tarihlerinde Fakültemiz Morfoloji Binasında gerçekleştirildi.

Sempozyumun açılışında, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Arıbal Ayral, Geriatrik Hematoloji Derneği Başkanı ve Fakültemiz Hematoloji Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Osman İlhan, Onkoloji Hemşireliği Derneği Başkanı Dr. Sevinç Kutlutürkan, Geriatrik Hematoloji Derneği Genel Sekreteri Prof. Dr. Zafer Gülbaş birer konuşma yaptı.

Yaşlıların değerlendirilmesi, yaşlılarda anemi, hemostaz ve tromboz, lösemi, lenfoma, myeloma gibi benin ve malin hematolojik hastalıkların tanı ve tedavisi gibi konuların tartışıldığı kongre dolayısıyla Kongre Başkanı Prof. Dr. Osman İlhan, konu ile ilgili bilgileri paylaştı

Prof. Dr. Osman İlhan’ın konuşması için tıklayınız