16-17 Kasım 2018 “Uluslararası Tıpta Üç Boyutlu Baskı Sempozyumu”

//16-17 Kasım 2018 “Uluslararası Tıpta Üç Boyutlu Baskı Sempozyumu”

Ankara Üniversitesi Medikal Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEDITAM)  tarafından 16-17 Kasım 2018 tarihlerinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde düzenlenecek “International Symposium on 3D Printing in Medicine” Sempozyumuna katılımınızı dileriz.

Değerli Meslektaşlarım,

Sizleri Ankara Üniversitesi’nde, 16-17 Kasım 2018 tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan Uluslararası Tıpta Üç Boyutlu Baskı Sempozyumu’na davet etmek bizler için büyük bir mutluluk. Bu toplantı Ankara Üniversitesi Medikal Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEDİTAM) tarafından düzenlenmektedir. Sempozyum tıbbi üç boyutlu baskı alanındaki son gelişmeleri tartışmak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere klinisyenleri, araştırmacıları ve sanayiyi bir araya getirecektir.

Üç boyutlu baskı teknolojisinin tıbbi alanda uygulanması, kişiselleştirilmiş tedavi yöntemlerini mümkün kılan büyük bir etki yaratmıştır ve bu etkinin gelecek yıllar boyunca katlanarak artması beklenmektedir. Üç boyutlu baskı, kişiye özel tıbbi implant ve cihazların, cerrahi aletlerin, tıbbi eğitim materyallerinin, hatta insan doku ve organlarının biyobaskılama ile üretilmesini sağlar. Sempozyum, dünyaca tanınmış uzman konuşmacıları dinleme fırsatını sunmanın yanı sıra, üç boyutlu modelleme ve üç boyutlu baskı üzerine uygulamalı oturumlar ile bu yöntemlere ışık tutacaktır.

Sempozyum, Türkiye’nin en önemli tıp merkezlerinden biri olan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde gerçekleştirilecektir.

Hepinizi Uluslararası Tıpta Üç Boyutlu Baskı Sempozyumu için Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ağırlamak dileğiyle!

Saygılarımla

Doç. Dr. Pınar Yılgör Huri