Dönem IV Öğrencilerimizin Beyaz Önlük Töreni

//Dönem IV Öğrencilerimizin Beyaz Önlük Töreni

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki tıp eğitiminin 3 yıllık kısmını tamamlayarak, klinik eğitim döneminin başlangıcı olan Dönem IV’e geçen öğrencilerimiz için Morfoloji Binasında, 5-6-7 Eylül tarihlerinde klinik eğitime uyum programı düzenlendi.

Dönem IV Klinik Eğitime Uyum Programında, ‘Sağlık İçin İletişim’ başlıklı açılış dersini Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik verdi. Uyum Programında; Doç. Dr. M. Serhat Birengel ‘Klinik Stajların Tanıtımı’, İnt. Dr. Selçuk Erol ‘Öğrenci Gözüyle Klinik Stajlar’, Prof. Dr. Atilla Halil Elhan ‘Hastanelerin Tanıtımı’, Prof. Dr. Kenan Ateş ‘Hasta Hekim Görüşmesinin İncelikleri’, Prof. Dr. N. Yasemin Yalım ‘Sağlıkta Profesyonelizm’, ‘Hasta ve Hekim Hakları’, Prof. Dr. Alpay Azap ‘Hastane Ortamında İş Güvenliği’, Prof. Dr. Ayhan Cömert ‘Erasmus Programlarının Tanıtımı’ konularında Dönem IV’leri bilgilendirdi.

Fakültemiz Dekanlığı ile Tören ve Öğrenci Etkinlikleri Komisyonu’nun organize ettiği programın açılışında konuşan Dekanımız Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, klinik eğitim dönemine geçiş yapan Dönem IV öğrencilerimizi tebrik etti.

Dekanımızın konuşması için tıklayınız

2018-09-21T15:59:27+00:00