21 Eylül 2018 “Kolorektal Cerrahide İleri Minimal İnvaziv Teknikleri Kursu”

//21 Eylül 2018 “Kolorektal Cerrahide İleri Minimal İnvaziv Teknikleri Kursu”

Değerli Meslektaşlarımız

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Anatomi ve Genel Cerrahi Anabilim Dalları tarafından, 21 Eylül 2018 tarihinde “Kolorektal Cerrahide İleri Minimal İnvaziv Teknikler Kursu” düzenlenecektir. Kursumuzun ana teması, kolonoskopik yaklaşımlarda, ileri minimal invaziv tekniklerin uygulanmasında dikkat edilmesi gereken noktaların interaktif bir şekilde katılımcılara aktarılması ve simülatörler ile bu tekniklerin pekiştirilmesidir. Kursumuzda “Seminer Salonu”muzda verilecek teorik derslerin ardından, “Alaittin Elhan Mikrodiseksiyon Salonu”muzda simülatörler üzerinde uygulamaların tarif edileceği ve kursiyerler tarafından tekrarlanacağı çalışmalarla tamamlanacaktır.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri olarak, deneyimlerimizi ve birikimlerimizi siz değerli meslektaşlarımızla paylaşmak en önemli motivasyon kaynağımızdır. Sizlerin katılımıyla, bu ve benzer eğitim toplantılarını daha da geliştirmek ve düzenli aralıklarla tekrarlamak istiyoruz.

Bu vesileyle ilgili tüm meslektaşlarımızı kursumuza davet eder, güzel ve yararlı bir kurs gerçekleşmesini dileriz.

Saygılarımızla.

YER:   Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

Anatomi Anabilim Dalı

Klinik Anatomi Araştırma ve Simulasyon Merkezi