Mezunlarımız, tören ile hekimliğe ilk adımlarını attı

//Mezunlarımız, tören ile hekimliğe ilk adımlarını attı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı sonunda, 6 yıllık tıp eğitimini başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz, düzenlenen tören ile hekimliğe ilk adımlarını attılar.

Mezunlarımız ve öğretim üyelerimizin Anıtkabir ziyareti sonrası Üniversitemiz Tandoğan Yerleşkesi Güneş Meydanı’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Rektör Yardımcısı ve Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Bahaddin Güzel, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Kenan Ateş, Prof. Dr. Pelin Arıbal Ayral, üniversitemiz, fakültemiz ve diğer tıp fakültelerinden çok sayıda dekan, öğretim üyesi ile birlikte yeni mezunlarımızın aileleri katıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik ile birlikte hekimlik yeminini eden mezunlarımız, dekanımızın talimatıyla püskül çevirip kep fırlattılar.

Yeni mezunlarımıza yeni yaşamlarında başarı ve mutluluklar diliyoruz.

2018-09-21T16:21:35+00:00