//Prof. Dr. Sadi Güleç’in “Hmm! Dedi Doktor; Anjiyo Olmanız Gerekiyor” adlı kitabı yayımlandı

Fakültemiz Kardiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Sadi Güleç’in “Hmm! Dedi Doktor; Anjiyo Olmanız Gerekiyor…” adlı kitabı Bilgi Yayınevi etiketiyle yayımlandı. Kalp damar hastalığı, baypas ameliyatı, Anjiyo ve stentler hakkında faydalı bilgilerin yer aldığı kitapta; Kalp damar hastaları ne yemeli ne içmeli? Ne tür egzersizler yapmalı? Sigaranın stente zararı olur mu? Koldan anjiyo, kasıktan anjiyo: Fark eder mi? gibi çok merak edilen sorular ele alınıyor.

2018-09-20T22:42:49+00:00