//Meslekte 30, 35 ve 40’ıncı Yılını Tamamlayan Öğretim Üyelerimiz İle Emeklilikte 10 Yılını Dolduran Öğretim Üyelerimize Plaket Töreni Yapıldı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne ve Türk Tıbbına birçok katkısı bulunan, meslekte 30, 35 ve 40’ıncı yılını tamamlamış öğretim üyelerimiz ile emeklilikte 10 yılını dolduran öğretim üyelerimiz için 22 Mayıs 2018 tarihinde plaket töreni düzenlendi. Fakültemiz Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Bahaddin Güzel, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Gülfem Elif Çelik, Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Pelin Arıbal Ayral ile Prof.Dr. Kenan Ateş, Plaket alan öğretim üyeleri ve aileleri, fakültemizden çok sayıda öğretim üyesi, hemşire, idari personel ve öğrenci katıldı.

Törenin ilk bölümünde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Müzik Öğrenci Topluluğu Oda Orkestrası bir müzik dinletisi sundu. Dinletinin ardından plaket törenine geçildi. Ankara Tıbbın kökenlerini oluşturan emekli öğretim üyelerimiz ile meslekte 30, 35 ve 40’ıncı yılını tamamlayan öğretim üyelerimiz, plaketlerini Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bahaddin Güzel ve Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Gülfem Elif Çelik’ten aldı.

2018-05-28T10:51:35+00:00