Eşli Danslar Öğrenci Topluluğundan Masal Tadında Gösteri

//Eşli Danslar Öğrenci Topluluğundan Masal Tadında Gösteri

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Eşli Danslar Öğrenci Topluluğu (ANTEDANS) 17 Mayıs 2018 tarihinde, “Masal” konsepti ile bir gösteri sergiledi. Fakültemiz Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonu’nda sergilenen ve Dekanımız Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik’in de izlediği gösteri büyük ilgi gördü.

ANTEDANS tarafından gösteri ile ilgili Fakültemiz web sitesi ve Gazete Ankara Tıp’a şu açıklamalar yapıldı:

“ANTEDANS Topluluğu, her yıl sosyal dersleriyle sezona başlıyor ve yaklaşık iki ay sonra gösteri ekiplerine ayrılıyor. Topluluk, gösterilerinde Tango, Salsa, Chacha, Zogapaçiriz, Rumba-Samba, Jive ve Vals gibi birçok dans türüne yer veriyor. Topluluğun gösterisinin her sene olduğu gibi bu sene de bir konsepti vardı. Topluluk tarafından “Masal” konseptiyle sunulan bu gösteriye “Bir Varmış Bir Yokmuş” ismi verildi. Gösteride, torununa masal anlatırken masalları hatırlayamayıp birbirine karıştıran ve yer yer güncel komik olaylara göndermeler yapan bir dedenin yarattığı bu yeni masalı ve masaldaki prensin, prenseslerin, cadıların ve diğer karakterlerin dansları sahneye taşındı.”

2018-05-25T16:40:19+00:00