Görme Merkezimizde Göz Hekimlerine Eğitim Kursu

//Görme Merkezimizde Göz Hekimlerine Eğitim Kursu

Türk Oftalmoloji Derneği bünyesinde göz hekimlerinin eğitimi ile ilgili olarak uygulamalı bir biçimde gerçekleştirilen 18’inci Esat Işık Uygulamalı Optik, Refraksiyon ve Az Görme Rehabilitasyonu Kursu Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Görme Araştırmaları ve Az Görme Rehabilitasyonu Merkezi’nde yapıldı.

28-29 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen ve birebir eğitim imkanı sunulan bu kursta, 9 durakta dönüşümlü olarak 6 kişilik kursiyer grubu için uygulamalı eğitim verildi. Her durakta 2 eğitmen olacak şekilde 18 gönüllü öğretim üyesi tarafından her grup için birer saat pratik yaptırılıyor, böylece her durak 9 kez tekrar ediliyor.

Tüm hafta sonu devam eden Kursa, Ankara, İstanbul, İzmir, Balıkesir gibi diğer illerden eğitmen öğretim üyeleri de katıldı.

2018-05-17T17:48:39+00:00