Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi 1958 yılı mezunları, mezuniyetlerinin 60’ıncı yılını, öğrenciliklerinde Anatomi Amfisi olarak işlev gören Cebeci Hastanesi “Genel Cerrahi Çukur Amfi”de Fakültemiz Dönem 6 öğrencileri (intörn doktorlar) birlikte kutladılar.

1958 yılı mezunlarına orijinal diplomaları, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Arıbal Ayral ve Fakültemiz Dönem 6 öğrencileri (intörn doktorlar) tarafından takdim edildi.

1958’li mezunlar ile çiçeği burnunda mezunlarımız “Fidanlar ve Çınarlar Elele” teması çerçevesinde, geçmişte ve günümüzde etik değerler konusundaki deneyimlerini paylaştı.

Etkinliğin ardından Fakültemiz Morfoloji Binası yemekhanesinde yemek yiyen 1958’liler, 60’ıncı Yıl Pastasını kesti.