10. Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi

//10. Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi

10. Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi

10’uncu Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi 9-12 Mayıs 2018 tarihlerinde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin ev sahipliğinde İzmir’de gerçekleştirildi. Kongreye, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi adına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem E. Çelik, Tıp Eğitimi ve Bilişimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi İpek Gönüllü, Dönem 4 öğrencilerimizden Stj. Dr. Gözde Doğan ve Stj. Dr. Damla Nur Dinç katıldı.

“Tıp Fakültelerinin geleceği: Sosyal Hesap verebilir olmak”, “Tıp Eğitimi Anabilim Dalı: Beklentiler-Olanaklar-Olasılıklar”, “Mezuniyet öncesi Tıp Eğitiminide Öncelikler“, “Tıp Eğitiminde Teknolojik Dönüşüm”, “Sürekli Tıp Eğitimi /Sürekli Mesleksel Gelişim” gibi konuların yer aldığı Kongre’de, Öğrencilerimiz de “Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem 3 Araştırma Projelerinin Öğrenciler Üzerindeki Etkileri” başlıklı poster sunumunu başarıyla yaptı.

Fakültemizin bir önceki dönem okul birincisi ve ikincisi Dr. Çağlayan Bozkurt ile Dr. Ayşe Bengü Kandemir’in Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı’na  araştırma görevlisi olarak başladıkları güzel haberini sizlerle paylaşmak isteriz.

2018-05-16T12:27:07+00:00 Mayıs 16, 2018|Seçkiler|