Yaşayan Efsane HOT

//Yaşayan Efsane HOT

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Oyunları Topluluğu (HOT), 33’üncü yılında 29’uncu gösterisini 27 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirdi. Fakültemiz Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonu’nda sahnelenen gösteriye, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, öğretim üyeleri, öğrenciler, HOT üyelerinin aileleri yoğun bir katılım gösterdi.

Türkiye ve Dünya’da ilk ve tek

Tamamı tıp fakültesi (fakültemiz) öğrencilerinden oluşan ve bu yönüyle Türkiye ve Dünya’da tek olan HOT’un üyelerinin gösterilerinde giydikleri kostümlerin tümü de kendilerine ait. Yaşayan bir efsaneye dönüşen HOT, 33 yılında 29’uncu gösterisini sergileyerek gönülleri fethetti. Adana, Artvin, Burdur, Dinar, Hakkâri, Kırklareli, Silifke, Trabzon bölgelerinden sahneledikleri oyunları, profesyonellere taş çıkartan bir performans ile sergileyen HOT üyeleri, davetlilerden büyük alkış aldı.

2018-05-02T15:29:09+00:00