//Ankara Tıplılar Derneği ve Ankara Tıplılar Vakfı’ndan Fakültemiz Dekanlığına Nezaket Ziyareti

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin 1966’da kurulan, Fakültemizin gelişimi konusunda çalışmalar yapan Ankara Tıplılar Derneği yeni göreve başlayan yönetim kurulu üyeleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ankara Tıplılar Derneği Başkanı Prof. Dr. İbrahim Ceylan, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Osman İlhan, Dernek Genel Sekreteri Prof. Dr. Recep Akdur, Dernek Saymanı Prof. Dr. Ali Kemal Us, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ahmet Ergün ve Dernek İdari Sorumlusu Mehmet Enis Tolunay, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik’i  ziyaret etti. Dernek yönetim kurulu üyeleri, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik ile Derneğin, Fakültemizin gelişimi açısından yapacağı çalışmalar ve bulunacağı katkılar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ayrıca, Ankara Tıplılar Vakfı yöneticileri Prof. Dr. Çetin Erol, Prof. Dr. Recep Akdur, Prof. Dr. Ali Kemal Us, Prof. Dr. Umman Sanlıdilek, Prof. Dr. Yaşar Bedük ve Vakıf Müdürü  Enis Tolunay, Fakültemiz Dekanlığına bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Bu ziyarette de, Vakıf yöneticileri, Dekan Prof. Dr. Çelik ile Fakültemizin gelişimiyle ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu.

2018-05-14T11:22:04+00:00