TEPDAD’dan Fakültemize Bilgilendirme Ziyareti

//TEPDAD’dan Fakültemize Bilgilendirme Ziyareti

TEPDAD’dan Fakültemize Bilgilendirme Ziyareti

Fakültemizin Türkçe Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Programı için yapmış olduğu Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon başvurusu üzerine Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (TEPDAD) tarafından Fakültemize 28 Mart 2018 tarihinde bilgilendirme ziyareti gerçekleştirildi.

TEPTAD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İskender Sayek ile Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu’ndan (UTEAK) Prof. Dr. Melih Elçin ve Dr. Özlem Çoşkun’un katıldığı, tüm gün süren oturumlara Fakültemiz yönetim kadrosunun yanı sıra çok sayıda akademik personel, öğrenci ve idari personel katıldı.

Bundan sonraki süreçte, Fakültemiz tarafından “Özdeğerlendirme Raporu” oluşturularak, en geç 2018 yılı Eylül ayının ilk iş gününe kadar TEPDAD’a teslim edilecek.

2018-04-02T11:02:44+00:00 Mart 29, 2018|Seçkiler|