Fakültemizde Türk Üroloji Derneği yeterlik Kurulu sözlü sınavı gerçekleştirildi

//Fakültemizde Türk Üroloji Derneği yeterlik Kurulu sözlü sınavı gerçekleştirildi

Türk Üroloji Derneği Yeterlik Kurulu Sözlü Sınavı, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi PDÖ (Probleme Dayalı Tıp) Binasında 24 Mart 2018 tarihinde yapıldı. Türk Üroloji Derneği Yeterlik Kurulu, her yıl ülkemizdeki uzmanların yeterliklerini değerlendirmek ve belgelemek için sözlü ve yazılı sınavlar düzenliyor.

Sözlü sınavda başarılı olan ürologlara sertifikalarını takdim eden Türk Üroloji Derneği Yeterlik Kurulu Başkanı ve Fakültemiz Üroloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Önder Yaman, sözlü sınavların son 5 yıldır Fakültemiz Cebeci Hastanesi PDÖ binasında yapıldığının altını çizdi.

2018-10-01T21:41:08+00:00