Ankara Tıp’ın Çınarlarına Anlamlı Plaket

//Ankara Tıp’ın Çınarlarına Anlamlı Plaket

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Ankara Üniversitesi Çınarları ödül töreni 18 Mart 2018 tarihinde Rektörlüğümüz 100’üncü Yıl Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Fakültemizden emekli olmuş ve 80 yaşını tamamlamış değerli öğretim üyelerimize Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş tarafından Üniversite Çınarı plaketleri sunuldu.

2018 yılı Ankara Üniversitesi Çınarı olan Fakültemiz emekli öğretim üyelerinin isimleri şöyle:

Prof. Dr. Akın Çanga, Prof. Dr. A. Sema Yavuzer, Prof. Dr. Arslan Tunçbilek, Prof. Dr. Birsen Saygın, Prof. Dr. Doğanay Alper, Prof. Dr. Ertekin Arasıl, Prof. Dr. Erol Kesim, Prof. Dr. Gültekin Altay, Prof. Dr. Gürbüz Erdoğan, Prof. Dr. Levent Karaca, Prof. Dr. Meral Tekelioğlu, Prof. Dr. Nusret Torun, Prof. Dr. Oktay Meço, Prof. Dr. Orhan Göğüş, Prof. Dr. Şükrü Cin, Prof. Dr. Tunçay Ertunç ve Prof. Dr. Tansu Arasıl.

2018-03-23T12:01:02+00:00