Terapi’den Ankara Tıplı Gönüllere Şiir Dinletisi

//Terapi’den Ankara Tıplı Gönüllere Şiir Dinletisi

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Terapi Dergisi Topluluğu tarafından 2017 yılında “Hissettiklerimiz Hissettirebildiklerimiz Olsun Diye…” sloganıyla ilki gerçekleştirilen şiir dinletisinin ikincisi, 19 Şubat 2018 tarihinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Şiir dinletisine Fakültemiz Dekanı Prof. DR. Gülfem Elif Çelik, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Arıbal Ayral, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Bu yıl da “Farklı Pencerelerden Aynı Güneşi Görebilmek Umuduyla…” sloganı ile yola çıkan 33 öğrenci, 22 farklı şiirle hayatı her yönüyle ele alarak, farklı gönüllere aynı mısralarla hitap etmeye çalıştı. Terapi Dergisi, AÜTFFOTO ve ATREG öğrenci topluluklarıyla bir araya gelerek bu yılki teması “HAYAT” olan sergiyle Morfoloji Binası Fuaye alanında yer aldı.

Fakültemiz Mikrobiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. T. Murat Özsan’ın da öğrencileri yalnız bırakmayarak onlarla sahne alması ve ANTEDANS’ın sergilediği tango performansı geceye renk kattı.

2018-10-01T21:12:08+00:00