//Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü’nü Ankara Tıp’lılar olarak kutluyoruz.

“Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü” olan 11 Şubat 2018’i Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi akademisyenleri,  öğretim elemanları, öğrencileri olarak kutluyoruz.

Yetiştirdikleri, mezun ettikleri ile Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Türkiye’nin dört bir yanına Bilim meşalelerini ilk günkü gibi heyecanla gönderecektir. Dayanağımız bilim; yönümüz gerçeklik içinde sevgi, şefkat ve insanlık olacaktır.  Anneliğimiz, kızkardeşliğimiz, eşliğimizden vazgeçmeyerek…

Bir bilim yuvası olarak  Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi  kadının gücüne güç katarak varlık göstermeye ve  ülkeyi kadın sıcaklığında bilimle ısıtmaya devam edecektir.

2018-03-26T16:01:27+00:00