IV. Artroskopi Eğitim Sempozyumu

//IV. Artroskopi Eğitim Sempozyumu

Değerli meslektaşlarımız,

1-2 Mart 2018 tarihinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi Hasan Ali Yücel konferans salonunda gerçekleştireceğimiz IV. Ankara Üniversitesi Artroskopi Eğitim Sempozyumunda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Her sene sizlerin katılımıyla daha ileriye götürdüğümüz sempozyumumuzda bu sene 6 canlı ameliyat yayını , omuz ve diz artroskopisinde üst düzey bilgi ve deneyim sahibi eğiticilerin kendi tecrübelerini aktaracağı sunumları ve interaktif vaka tartışmaları yer alacaktır. Bu kapsamda siz değerli katılımcılarla artroskopi cerrahisindeki güncel gelişmelerin paylaşılmasının yanı sıra yeni fikirlerin de tartışılması planlanmaktadır.

Toplantı katılım sayısı 80 kişi ile sınırlı tutulacaktır. Kayıtlar başvuru sırasına göre yapılacaktır.

Toplantı Programı ekte sunulmuştur. Kayıt işlemleri ve iletişim için gerekli bilgilere www.ankaratipartroskopi.com web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Tüm meslektaşlarımızı Ankara’da ağırlamaktan onur duyacağımızı belirtmek istiyoruz.

Doç. Dr. Ramazan AKMEŞE – Doç. Dr. Mehmet ARMANGİL

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi