Ankara Tıp Fakültesi Hareketsiz Yaşama Karşı!

//Ankara Tıp Fakültesi Hareketsiz Yaşama Karşı!

Ankara Tıp Fakültesi Hareketsiz Yaşama Karşı!

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çarşamba Toplantıları kapsamında 29 Kasım 2017 tarihinde, ‘Sağlıklı Yaşayalım’ Konferansı gerçekleştirildi. Fakültemiz Morfoloji Binası Prof. Dr. Lütfü Tat Salonunda (Mavi Salon) düzenlenen Konferansta, Diyetisyen Banu Salman ‘Sağlıklı Beslenme Denen Şey’ ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rüştü Güner de ‘Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz’, konulu sunumları gerçekleştirdi.

Konferansta Diyetisyen Banu Salman yaşam boyu sağlıklı beslenmenin ve ideal kiloda kalmanın önemi ve yollarını anlattı.   Prof. Dr. Rüştü Güner ise Yaşam ve Egzersiz konulu sunumunda spor ve egzersiz terimlerinin anlamları, bedensel aktivitenin önemi ve sağlkılı yaşam ve ideal kilo için gerçekleştirilmesi gerekli aktiviteleri anlattı.

2017-12-05T14:59:29+00:00 Aralık 5, 2017|Seçkiler|