Teknoloji Transfer Ofisi Eğitimlerine Fakültemizden 49 Kişilik Katılım

//Teknoloji Transfer Ofisi Eğitimlerine Fakültemizden 49 Kişilik Katılım

Teknoloji Transfer Ofisi Eğitimlerine Fakültemizden 49 Kişilik Katılım

Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), Üniversitemiz bünyesinde TÜBİTAK tarafından desteklenen proje sayılarını artırabilmek amacıyla, tüm fakültelerimizde proje
yazma eğitimleri düzenliyor. Bu kapsamda, 24 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz Gölbaşı Yerleşkesindeki Teknokent’te TTO tarafından Tıp Fakültesi özelinde, ‘TÜBİTAK; ARDEB 1002-Hızlı Destek Programı’ ve ‘ARDEB 3001-Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı’na yönelik proje döngüsü – proje yazma eğitimi  düzenlendi.

Proje eğitimlerine Fakültemizden 49 öğretim üyesi/öğretim elemanı katıldı. Toplantıda, daha önce ‘1002’ veya ‘3001’ proje başvuruları desteklenmeyen, proje fikri olan ve proje başvurusu yapmaya hazırlanan öğretim elemanlarımızın projelerine yazım ve hazırlık düzeyinde gereken desteklerin sağlanması için bilgilendirmeler yapıldı.

Ayrıca, kurs sürecinde Fakültemiz öğretim elemanlarına Ankara Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atanma Ve Yükseltilme İlkeleri doğrultusunda da yararlanabilecekleri H2020 Marie Curie Bireysel Fonları (IF-GF) konusunda bilgi verildi.

Bu fonlara Eylül 2018’de başvuru yapmayı planlayan tüm Ankara Tıp Fakültesi öğretim elemanlarına yönelik birebir proje yazım çalışmalarının Ocak 2018 tarihi itibari ile başlatılması kararlaştırıldı.

2017-11-30T11:14:30+00:00 Kasım 30, 2017|Seçkiler|