Ağrı Tanı ve Tedavisinde Ultrasonografi Kursu Başarı ile Gerçekleştirildi

//Ağrı Tanı ve Tedavisinde Ultrasonografi Kursu Başarı ile Gerçekleştirildi

Ağrı Tanı ve Tedavisinde Ultrasonografi Kursu Başarı ile Gerçekleştirildi

Türk Algoloji Derneği ile Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi  Algoloji Bilim Dalı ve Anatomi Anabilim Dallarının ortaklaşa olarak düzenlediği “Ağrı Tedavisinde Nöromodülatif Girişimsel Uygulamalar (Kadavra Atölyesi) ve Kronik Ağrının Tanı ve Tedavisinde Ultrasonografi Kullanımı” kursu 10-12 Kasım 2017 tarihleri arasında başarı ile gerçekleştirildi.

Fakültemiz Anatomi Anabilim Dalı Çukur Amfi ve Kadavra Atölyesinde gerçekleştirilen Kursun son gününde yazılı ve pratik sınav olmak üzere 2 aşamadan oluşan Türk Algoloji-Ağrı Derneği Yeterlilik Sınavı yapıldı. Kursa, ağırlıklı olarak anesteziyoloji, nöroloji, fiziksel tıp ve rehabilitasyon bölümlerinden uzman ve asistanlar katılım gösterdi. 50 kursiyer ve 30’dan fazla eğitmenin yer aldığı kurs, algoloji yeterlilikleri, eğitim olanakları ve verimliliği açısından memnuniyet verici bir düzeyde gerçekleşti.

2017-11-29T17:04:53+00:00 Kasım 29, 2017|Seçkiler|