//Ankara Tıp Mezunlarından Ankara’nın yeşiline hatıra ormanı ile katkı Yeni hedef Ege’de yeni bir hatıra ormanı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi 1985 mezunları gelecek kuşaklara iletilecek en değerli emanetin, kentin soluk alabilmesini sağlayacak bir orman alanı olacağı düşüncesiyle 19 Kasım 2017 tarihinde, Ankara Memlik Köyü yakınlarında, kendilerine tahsis edilen 3 hektarlık orman alanında bir ağaç dikim şenliği ile Ankara’nın daha yeşil olmasına katkı verdiler.

Fakültemiz 1985 mezunları, yeni sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 2018 yılı başında Ege bölgesinde de bir hatıra ormanı oluşturmak için şimdiden işe başladılar.

Mezunlarımızı bu güzel girişimlerinden dolayı kutluyoruz.

2017-11-23T14:22:02+00:00 Kasım 23, 2017|Seçkiler|