//Tıbbi Patoloji Anabilim Dalımızdan, Patoloji alanında kaynak olacak önemli kitap

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Arzu Ensari’nin editörleri arasında yer aldığı ve Fakültemiz Tıbbi Patoloji Anabilim Dalından Prof. Dr. Berna Savaş, Yrd. Doç. Saba Kiremitçi, Uzm. Dr. Ayça Kırmızı, ve Uzm. Dr. Cevriye Cansız’ın da yazarları arasında bulunduğu “Pathology of the Gastrointestinal Tract” adlı kitap, Springer Yayınevi tarafından yayınlandı.

Başta editör Prof. Dr. Arzu Ensari olmak üzere kitapta yazar olarak yer alan tüm hocalarımızı ve Patoloji Anabilim Dalımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

2017-11-14T17:01:11+00:00 Kasım 14, 2017|Seçkiler|