AÜTF Tarih Topluluğu Etkinliği “Sınırda Hekim Olmak!”

//AÜTF Tarih Topluluğu Etkinliği “Sınırda Hekim Olmak!”

AÜTF Tarih Topluluğu Etkinliği “Sınırda Hekim Olmak!”

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016 mezunu, Fakültemiz önceki öğrenci temsilcilerinden ve Üniversitemizin önceki konsey başkanı Dr. Alparslan Ertenlice, Ankara Tıp Tarih Topluluğu’nun daveti üzerine “Sınırda Hekimlik Deneyimleri” temalı bir söyleşi gerçekleştirdi.

Fakültemiz Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonu’nda, 24 Ekim 2017 tarihinde düzenlenen söyleşiye, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Arıbal Ayral’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. Prof. Dr. Çelik ve Prof. Dr. Arıbal, söyleşi öncesinde birer konuşma yaparak duygularını dile getirdi.

Dr. Ertenlice, sınırda hekimlik yaparken yaşadıklarını fotoğraflarla anlattı. Dr. Ertenlice’nin deneyimleri ilgiyle dinlendi. Söyleşinin ardından, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik tarafından Dr. Alparslan Ertenlice’ye plaket takdim edildi.

2017-10-30T17:00:32+00:00 Ekim 30, 2017|Seçkiler|