//Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında mezun olacak öğrenciler ‘Cumhuriyetin İlk Tıp Fakültesi’ni yakından tanıdı!

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Tanıtım Günleri 17-26 Temmuz 2017 tarihlerinde Fakültemiz öğretim üyeleri, öğrenciler ve idari personelin katılımı ile gerçekleştirildi. Fakültemizin Morfoloji Yerleşkesi’nde düzenlenen tanıtım günlerine Cumhuriyet’in 100’üncü yılı olan 2023’te, Cumhuriyet’in ilk tıp fakültesinden mezun olacak aday öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Etkinliklerin son gününde tanıtımda gönüllü olarak görev alan öğrenci, öğretim üyesi ve personele yönelik bir resepsiyon düzenlendi. Resepsiyonda tanıtım günlerine katkıda bulunanlara Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik ile Tanıtım ve Halka İlişkiler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Belgin Can tarafından teşekkür belgeleri verildi.

2017-08-01T10:34:22+00:00 Ağustos 1, 2017|Seçkiler|